Μύρισε εκλογές!

Πέρα από τα όποια σενάρια συνομοσιολογίας η πολιτική δολοφονία του Π. Φυσσα έκατσε θα λέγαμε κουτί στη κυβέρνηση!

Η θεωρία των δυο άκρων ήταν μπαντιέρα της κυβέρνησης όλο το τελευταίο καιρό και μια δολοφονία που θα μάζευε τους αηδιασμένους νοικοκυραίους  στο μαντρί της ΝΔ ήταν δώρο εξ ουρανού. Θα ήταν σίγουρα καλύτερα για τη ληστροσυμορια του Σαμαρά-Βενιζέλου αν οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις είχαν καταλήξει και αυτές σε λίγο αίμα,ευτυχώς τα κόμματα και οι φορείς που τα διαχειρίστικαν  δεν πέσαν στη παγίδα.

Το όψιμο ενδιαφέρον των ΜΜΕ για την ΧΑ και τις τυχόν διασυνδέσεις με ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου ,τη ναζιστικού τύπου ιδεολογία της κτλ που είδαμε να παίρνουν από την οθόνη μας την τελευταία βδομάδα προκαλούν το μένος όλων όσων φωνάζουμε τόσο καιρό για το συγκεκριμένο πολιτικό μόρφωμα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον γεννήθηκε  ένα μεγάλο ερώτημα ,πρέπει να σταματήσει η νόμιμη λειτουργία της ως πολίτικος φορέας. Κατά την ταπεινή μου γνώμη όχι!!!Είναι επικίνδυνα φαινόμενα, για την οποία δημοκρατία, η απαγόρευση μιας ιδέας ή ιδεολογίας,είναι εντελώς διαφορετικό αυτό από την άμεση αναγκαιότητα ,μέσω της δικαιοσύνης ,της αμείλικτης τιμωρίας τον όποιον εγκληματικών πράξεων μελών ή βουλευτών του Ναζιστικού κόμματος της Χρύσης Αύγης. Και είναι κίνδυνος διότι αύριο με μια απλή απόφαση η δουλοπρεπείς ελληνική δικαιοσύνη ,έχοντας και δεδικασμένο,θα μπορούσε να απαγορεύσει και το ΚΚΕ,το ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή τους ΑΝΕΛ ως επικινδύνους για τη δημοκρατία!

Ήρθε και χθες εκείνο το ανέκδοτο που καλούσε το στρατό να αναλάβει δράση έτσι ώστε να επαναφέρει τη δημοκρατία και την εθνική ανεξαρτησία μαζί με την άμεση αντίδραση του Αρειού πάγου ,που σε άλλες περιπτώσεις κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου, για να με κάνει να σκεφτώ πως πάμε γρήγορα σε εκλογές και μάλιστα με πολύ σοβαρά διλήμματα :

ΣΑΜΑΡΑΣ  

images

 

ή

tanks-419-cover-ct

 

 

ΣΑΜΑΡΑΣ

αρχείο λήψης

 

 

ή

αρχείο λήψης (1)

 

ΧΑΟΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ

images (4)

ή

images (3)

 

images (5)

ΑΚΡΑ

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s