Ετοιμάζουν Λίβανο

Την τελευταία φορά που η αριστερά σε αυτόν το τόπο βρέθηκε σε θέση ισχύος, σύρθηκε από μόνη της και χωρίς μεγάλα πολιτικά οφέλη ,στο όνομα της εθνικής ενότητας στη περιβόητη συμφωνία του Λιβάνου!

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85

Ξέρουμε καλά τη ακολούθησε ,Γκαζέρτα-Δεκεμβριανά-Βάρκιζα.

Με πρόσχημα την εθνική ενότητα ,ξανά, στα πλαίσια της διαπραγμάτευσης του χρέους ,καλούν τον ΣΥΡΙΖΑ να συμμετάσχει στην »πανεθνική προσπάθεια».Οι παπαγάλοι έχουν αρχίσει το πιπίλισμα των αυτιών του κόσμου ήδη ,με στόχο τη βέβαιη άρνηση να την παρουσιάσουν ως αδιαλλαξία και εξουσιομανία της αριστεράς ακόμα και μπροστά σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα.

Το δίλημμα είναι μεγάλο, όπως και τότε ,άλλα δε πρέπει να πέσει ούτε ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο κόσμος σε αυτή την παγίδα.

-Πρέπει να δείξει πλήρη αδιαλλαξία?

Όχι απαντώ, πρέπει να καταφύγει στη συνεννόηση και στο συμβιβασμό,άλλα πως?Έχοντας κερδίσει εθνικές εκλογές  και όντας από θέση ισχύος στο κοινοβούλιο,έτσι και μόνο έτσι να μπει σε αυτή τη δύσκολη και όλο παγίδες διαδικασία.Και πάλι θα πρέπει να έχει τα νώτα του συνεχώς καλυμμένα ,αυτιά και μάτια ανοιχτά και τα επιχειρήματα έτοιμα.

Κάποιοι το φώναζαν και το 44,καμιά συμφωνία πριν φύγουν οι νάζι,ας ελευθερώσουμε τη χώρα και μετά ας κάνουμε ότι διαπραγμάτευση θέλουν,δυστυχώς δεν εισακούστηκαν,με τα γνωστά αποτελέσματα.

Και επειδή η ελληνική πολιτική ιστορία έχει μια τάση να επαναλαμβάνεται σαν φάρσα ,μην κάνουμε στη χώρα προφήτη ακόμα τον Μπαλτακο.

http://www.naftemporiki.gr/story/815412/t-mpaltakos-i-aristera-tha-zisei-mia-nea-barkiza

 

One thought on “Ετοιμάζουν Λίβανο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s